Podjetniško svetovanje
univerzitetno izobraževanje
izobraževanje odraslih
individualno poučevanje
Svetovanje osebam v novonastalih gospodarskih subjektih

Podjetje SOLITUS PLUS je uvrščeno na seznam svetovalcev v okviru programa Mladi podjetniki 2017- 2019.

Posameznemu udeležencu programa Mladi podjetniki pripadajo 4 brezplačne svetovalne ure iz izbranega področja in v kolikor bi želeli svetovalne ure koristiti pri nas vas prosimo, da kontaktirate Tehnološki park Ljubljana, ki vas bo napotil k nam. Dobrodošli.

Še pojasnilo: Tehnološki park Ljubljana d.o.o. je kot vodilni partner s partnerji projekta – Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete, Gospodarsko zbornico Slovenije, Primorskim tehnološkim parkom d.o.o. in Zavodom mladi podjetnik, odgovoren za izvajanje projekta Mladi podjetniki 2017- 2019.

Kako do subvencije za zaposlitev v okviru projekta Mladi podjetniki pa si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Zunanji sodelavci Pedagoške fakultete v Mariboru

Podjetje SOLITUS plus s.p. sodeluje z Univerzo v Mariboru kot zunanji izvajalec praktičnega dela izobraževanja na področju intemedijske umetnosti na dodiplomskem in podiplomskem študiju študijskega programa likovna pedagogika.

 

Zunanji sodelavci KID Kibla Maribor

Podjetje SOLITUS plus s.p. sodeluje s kulturno-izobraževalnim društvom KIBLA kot zunanji izvajalec izobraževanja na področju intermedije, programiranja, računalništva in informatike.

V sklopu mednarodnega festivala KIBLIX smo prisotni na delavničarskem delu festivala z izobraževalnimi delavnicami s tematikami, ki so aktualne znotraj posameznega festivala KIBLIX.

Delavnice in izobraževanja, ki jih izvaja SOLITUS plus

Podjetje SOLITUS plus s.p. organizira delavnice in izobraževanja s področja računalništva in informacijskih tehnologij, ki se izvajajo v vnaprej določenih terminih na lokacijah, ki so predhodno objavljene.

Prijava na izobraževanje je nujna, kotizacijo je potrebno poravnati pred prihodom na izobraževanje.

Povpraševanje

Imate želje po specifičnem znanju s področja računalništva in informacijskih tehnologij in bi želeli, da za vas organiziramo izobraževanje? Kontaktirajte nas za več informacij in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.