Vse več je uporabnikov, ki dostopajo do vsebin preko mobilnih naprav.

Po ugodni ceni izdelamo vrhunsko mobilno aplikacijo po meri in vaših željah za mobilne platforme Android in iOS. Izvedemo celotno oblikovanje in implementacijo mobilne aplikacije ter objavo v App storu ali trgovini Google Play.

Prednosti mobilne aplikacije
dostopnost
aplikacijo lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli, tudi brez internetne povezave
povezanost
integracija mobilne aplikacije z že obstoječimi sistemi, sinhronizacija podatkov v realnem času,...
prilagojenost
prikaz podatkov je prilagojen manjšim zaslonom (telefoni, tablice,...)
vgrajene tehnologije
možnost uporabe GPS-a, pospeškometra, svetlobnega senzorja, kamere, kompasa,...
Zakaj potrebujem mobilno aplikacijo?

Razvijamo vse vrste aplikacij za različna področja uporabe in z možnostjo povezovanja z drugimi sistemi. Mobilna aplikacija je lahko namenjena vašim strankam ali zaposlenim. Zaradi vedno večje uporabe mobilnih naprav je nujno, da je vaš sistem dostopen tudi na mobilnih operacijskih sistemih. Mobilna aplikacija je tako lahko del vašega sistema, nudi informacije prilagojene mobilnim napravam, je nadgradnja ali razširitev obstoječega sistema ter omogoča optimizacijo prikaza podatkov. Poenostavi lahko vaš delovni proces znotraj podjetja, nudi podatke in sinhronizacijo z drugimi sistemi v realnem času ter še mnogo več.

Od ideje do izvedbe.

Svetujemo vam pri razvoju idejnega koncepta mobilne aplikacije, načrtujemo uporabniško izkušnjo, oblikujemo privlačno podobo in jo tehnično brezhibno izdelamo. Po uspešni realizaciji in postavitvi mobilne aplikacije na trgovino Google Play / App Store / Windows Store, vam svetujemo pri doseganju ključnih uporabnikov. Naš cilj so zadovoljne stranke in uporabniki ter zanesljivo delovanje aplikacije.

Strokovnjaki za razvoj mobilnih rešitev
Za dosego vseh uporabnikov in mobilnih naprav uporabljamo različne tehnološke rešitve. Mobilne aplikacije razvijamo za platforme Android, iOS in Windows.

Zagotovite si svojo mobilno aplikacijo že danes

Zaupajte nam vaše želje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.